Kiváló eredmény az országos versenyen

Kategória: Eötvös hírek

Kiváló eredmény az országos versenyen

A 2023/24-es tanévben az Országos Grafikus Programozói Versenyen Pál Tamás 8.b osztályos tanuló 3. helyezést ért el!

Gratulálunk a remek teljesítményhez!

Tóth Tamás
felkészítő tanár

Lotti sikere

Kategória: Eötvös hírek

Lotti sikere

2024.május 11-én került megrendezésre Nyíregyháza szívében a "SZELEKTÍV SZOMBAT" elnevezésű rendezvény. A játékos vetélkedő állomásain különböző feladatokat teljesítettek a résztvevő gyerekek. A 3.b osztályból több tanuló is képviselte az Eötvös Gyakorlóiskolát.Tomasószki Lotti 3.b osztályos tanuló is kezébe vette a zöld színű menetlevelet, mely egy kis térképet tartalmazott a Kossuth téren belüli 15 állomást megjelölve. Lotti kitartó munkája meghozta gyümölcsét, minden állomáson maximális pontszámmal alsós kategóriában I. helyezést ért el, s így a fantasztikus élmény mellett egy 50 ezer forint értékű sportszer vásárlási utalvánnyal gazdagodott.

Erasmus+ képzési mobilitáson Szlovéniában a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium képviseletében

Kategória: Eötvös hírek

Erasmus+ képzési mobilitáson Szlovéniában a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium képviseletében

A mobilitással összekapcsolt kitekintés, a szakmai tapasztalatszerzés, a „jó gyakorlatok” közreadása és természetesen artikulálása, a partnerségi együttműködéseket kialakító kapcsolatépítés szándékával és motívumaitól vezérelve – az elmúlt években megszokott módon – kelt útra az Eötvös Gyakorlóiskola jól összeszokott szakmai csoportja az idei tanév második félévében is, 2024. május 07 – én az ERASMUS+ Képzési mobilitási program keretében Szlovéniába, Lendvára (Lendava).

Osztálykirándulás 2024

Kategória: Eötvös hírek

Osztálykirándulás 2024

Az osztálykirándulások olyan kivételes események amelyek során a diákok együtt utaznak és fedeznek fel új helyeket, élményeket. Ez lehetőséget ad arra, hogy tanulóink közelebb kerüljenek egymáshoz, erősödjön a közösségi szellem és új élményekkel gazdagodjanak. Ezeknek a kirándulásoknak az emlékei gyakran maradandóak és nagyon fontosak a diákok számára, hiszen ezeken az utazásokon olyan élményekben lehet részük, amelyeket más módon nem tapasztalnának meg. Fontosak ezek az alkalmak az osztályközösség építése szempontjából is, valamint nem elhanyagolható mértékben hozzájárulnak a diákok személyiségfejlődéséhez is. Iskolánk tanulói 2024-ben is több érdekes helyszínre látogattak el az osztálykirándulások alkalmával, és maradandó, szép élményekkel tértek haza.

Hol jártak az Eötvös Gyakorlóiskola alsó tagozatos diákjai?

Nemzetközi Aerobic Kupa Prágában

Kategória: Eötvös hírek

Nemzetközi Aerobic Kupa Prágában

Áprilisban a Cseh Openen (2024.04.18-21.) Prágában rendkívül népes, 16 nemzetet felvonultató mezőnyben két korosztályban indította a Spartacus Torna Club versenyzőit.

A 12-14 évesek mezőnyében a 6. helyet szerezte meg a trió, melynek Bencze Laura (Flex HD), Kondor Nóra mellett iskolánk tanulója Halkó Hedvig (5.A) is tagja volt.

Gratulálunk a szép eredményekhez!

Karafa Sándor osztályfőnök

Zenész sikerek Leveleken

Kategória: Eötvös hírek

Zenész sikerek Leveleken

2024. május 10-én rendezték meg Leveleken a XVI. KRÉTAKÖR MŰVÉSZETI VERSENYT, melyen a Garabonciás Művészeti Iskola Eötvös telephelyének 8 tanulója vett részt citera és zongora kategóriában.

Eredmények:

citera kategóriában:

  • arany minősítés Kósa Tamás 8.b (felkészítő tanára: Dr. Szabóné Bugán Ágnes)
  • ezüst minősítés Szopkó Nóra 5.c (felkészítő tanára: Dr. Szabóné Bugán Ágnes)

zongora kategóriában:

  • arany minősítés Pátrovics Lia 3.a (felkészítő tanára Komjáthy Melinda)
  • ezüst minősítés Bod-Kiléber Dorina 2.a (felkészítő tanára Bere Andrea)
  • Jakab Petra 3.c (felkészítő tanára Komjáthy Melinda)
  • Németh Zorka 2.b (felkészítő tanára Nagy-Bus Annamária)
  • Radvánszky Ronetta 4.a (felkészítő tanára Bere Andrea)
  • Varga Zoltán (Móra )2.a (felkészítő tanára Bere Andrea)

Hála, szeretet, köszönet... ❤️

Kategória: Eötvös hírek

Hála, szeretet, köszönet... ❤️

"Az anyaság alázat. Élethosszig tartó aggódás.
De mindenekelőtt hála.
Hála annak, akit megszültél,
és annak, aki téged megszült."
Kőváry Anett

Édesanyákat, nagymamákat, keresztanyákat köszöntöttek a 2.c osztály tanulói citera- és zongorajátékukkal, táncukkal és versek színes csokrával.

Madarak és fák napja

Kategória: Eötvös hírek

Madarak és fák napja

A Madarak és fák napja a Föld napjának testvérünnepe, amelynek célja, hogy különböző megemlékezésekkel az ifjúság természetvédelem iránti elkötelezettségét mélyítse. Iskolánk nagy hangsúlyt fektet a diákok környezettudatos nevelésére. Ezúttal is lelkesen készültek eme jeles zöld ünnepünkre.

Szervezők: Pirosné Szikora Edit, Bócsi Melinda

Ragyogó sikerek!

Kategória: Eötvös hírek

Ragyogó sikerek!

Ragyogó sikerek!

Az elmúlt héten rendezték meg Nyíregyházán a vármegyei döntőket atlétika sportágban. A két napos versenyen az Eötvös Gyakorlóiskolát 6 tanuló képviselte különböző korosztályokban.

A verseny vármegyei bajnokai jutnak az Országos Atlétika Diákolimpia Döntőjébe a III. és a IV. korcsoportos diákok közül.

Az V-VI. korcsoportban már nem elég bajnoknak lenni itt a Szövetség által a versenyszámoknak a megadott szintjeit is teljesíteni kell a részvételi joghoz.

Első napon V-VI. korcsoportosok mértek össze tudásukat és erejüket.

Diákjaink közül egyéniben Bogár Dóra (11.a) 100m síkfutásban és Piros Regina (11.c) magasugrásban indult a családias hangulatú versenyen.

A 4x100-as váltó is ezen a napon mutatkozott be, melynek tagjai Enyedi Lilla (10.c), Bogár Dóra (11.a), Urbán Sára Patrícia (11.c) és Piros Regina (11.c).

Eseménynaptár

Legutóbbi képek

Eötvös Gyakorlóiskola

© 2010-2024 Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12. Telefon: +36 (42) 599-415 E-mail: eotvos@nye.hu

Fel