Kiállításon jártunk

Kategória: Eötvös hírek

Kiállításon jártunk

"Testünk a csoda" című kiállításon vettek részt a 3.a és a 4.a osztály tanulói a Váci Mihály Kulturális Központban. A program során a gyerekek interaktív játékok segítségével ismerkedhettek meg az emberi test működésével.

Nyíregyházi kislány lett a legjobb

Kategória: Versenyek

Nyíregyházi kislány lett a legjobb

A napokban rendezték Gyergyószentmiklóson a II. Székelyföldi Női Jégkorongtornát, ahol az első nemzetközi felnőtt (U25) tornáján résztvevő Salamon Bodza 5.b osztályos tanuló csapata (DHK) legjobb játékosa lett.

Szalagavató az Eötvös Gyakorlóiskolában

Kategória: Eötvös hírek

Szalagavató az Eötvös Gyakorlóiskolában

A Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 2021. szeptember 25-én tartotta Szalagavató ünnepségét a Nyíregyházi Egyetem mindig elegáns Kodály termében, ahol 3 végzős osztály tanulói kapták meg osztályfőnöküktől a gimnáziumi évek végének közeledtét jelképező szalagot.

Az ünnepélyes pillanatokat a végzős diákok két évfolyam keringővel, az osztályonkénti táncbemutatókkal, egy közösen előadott dallal tették még inkább felejthetetlenné.

Végzős tanulóinknak és osztályfőnökeiknek ezúton is gratulálunk, további sikereket kívánunk!

Fiatal Eötvösös tehetségek a sakkversenyen

Kategória: Versenyek

Fiatal Eötvösös tehetségek a sakkversenyen

A „Városi Sportnapok a Nyíregyházi Egyetemen” című rendezvénysorozat részeként valósult meg a „GENS UNA SUMUS” Tehetségkutató Ifjúsági Sakkverseny, melynek szervezője a Nyíregyházi Egyetemi Sportegyesület Sakk Szakosztálya, a főszervezője pedig dr. Takács Roland volt.  A verseny 2021. szeptember 25-én zajlott a Móra Ferenc Általános Iskolában, ahol a szervezők nagy örömére nagy létszámú, majdnem 100 fős mezőny nevezett be hét korcsoportban, hogy nemes versengésben mérjék össze erejüket a szellem sportjában.

Eötvösös diákjaink hármas sikere

Kategória: Versenyek, Eötvös hírek

Eötvösös diákjaink hármas sikere

2021. szeptember 25.-én került megrendezésre a Debrecen Kupa 2021 Országos Kyokushin Karate Utánpótlás kata és kumite verseny.

Gyurcsán Levente iskolánk 3.b. osztályos tanulója gyerek férfi +36kg kategóriában 3. helyezést, Marsalkó Edmond 5.a. gyerek férfi +40kg kategóriában 3. helyezést és Gyurcsán Tibor 5.b. 2. helyezést ért el a versenyen.

Mindhárom versenyző a nyíregyházi Fight Team SE tagja, felkészítőjük Róza Gábor.

Egy a természettel alkotópályázat

Kategória: Eötvös hírek

Egy a természettel alkotópályázat

Tóth Liza Petra 3.a osztályos tanuló az „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás – Magyarország 2021 Vásárosnaményi kiemelt helyszíne által meghirdetett alkotópályázaton az alsó tagozatos korcsoportban 2. helyezést ért el.

Szüreti mulatság

Kategória: Eötvös hírek

Szüreti mulatság

"Akkor jó a világ, ha jó benne gyermeknek lenni!"- hangzott a Gyermekekért, a Fiatalokért és a Családokért Közhasznú Egyesület szüreti mulatságának megnyitóján.

Eseménynaptár

Legutóbbi képek

Iskolaújság

Iskolaújság

Eötvös Gyakorlóiskola

© 2010-2021 Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12. Telefon: +36 (42) 599-415 E-mail: eotvos@nye.hu

Fel