Felnőtt Open kupa került a fiatal golfozó gyűjteményébe

Kategória: Eötvös hírek

Felnőtt Open kupa került a fiatal golfozó gyűjteményébe

Závaczki Bálint iskolánk tanulója az elmúlt hétvégén Bolgár felnőtt bajnoki címet szerzett a 15 nemzet játékosait felvonultató mezőnyben. Stabil játékkal, élete eddigi legjobb eredményével álhatott fel a dobogó legfelső fokára. Ez az első felnőtt Open, melyen a 15 éves nyíregyházi golfozó diadalmaskodott, és ezzel a győzelmével hatalmasat ugrott előre a felnőtt férfi világranglistán. A jövő héten már egy lengyelországi versenyen erősíti a magyar junior válogatottat.

Néptánc szakkör

Kategória: Eötvös hírek

Az idei tanévben a Garabonciás Művészeti Iskola tanítási órán kívül néptánc foglalkozásokat indít az Eötvös Gyakorlóiskolában.

A foglalkozásokra 1-4. évfolyam tanulóinak lehet jelentkezni. A néptáncot oktató pedagógusok a Művészeti Szakgimnázium mesterpedagógusai, akik több éves próbatermi és színpadi tapasztalattal rendelkeznek.

A foglalkozások időtartama heti kétszer másfél óra, amelyekre a napközis tanulmányi foglalkozások után kerül sor. A táncpróbák ingyenesen vehetők igénybe.

A jelentkezési lapokat jövő héten hétfőn (09.18.) kapják meg a gyermekek, melynek kitöltésével, és az osztályfőnökhöz történő eljuttatásával lehet jelentkezni a művészeti képzésre.

Vívás szakkör

Kategória: Eötvös hírek

Vívás szakkör

Ebben a tanévben is folytatódik a vívó szakkör az iskolában.

Az időpont és a helyszín változatlan marad: kedd, 15:15–16:15-ig a kistornateremben. Az első edzés: szeptember 19-én lesz.

Információ: +36209256944 Pákey Béla edző

Pro Geographia Oklevéllel tüntették ki Dr. Komáromi Istvánt

Kategória: Eötvös hírek

Pro Geographia Oklevéllel tüntették ki Dr. Komáromi Istvánt

A Magyar Földrajzi Társaság 2017. augusztus 26-ai, Sopronban tartott közgyűlésén Pro Geográfia Oklevéllel tüntette ki Dr. Komáromi Istvánt, a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium igazgatóját.

A Pro Geográfia Oklevelet a Magyar Földrajzi Társaság a földrajztudományok, a földrajzpedagógia, a tudományszervezés és a magas színvonalú tudomány népszerűsítés területén elért jelentős eredmények, valamint a Társaság érdekében végzett önzetlen munkásság elismeréseként a Társaság tagjai és az együttműködő intézmények számára adható kitüntetéskét alapította 1990-ben. Az oklevelet a jelölőbizottság javaslata alapján, a választmány előterjesztésére a közgyűlés évente legfeljebb öt személy részére adományozza.

Újabb golf siker

Kategória: Eötvös hírek

Újabb golf siker

Szeptember elején rendezték meg a 6th Macedonian Amateur Open Championship-et, ahol iskolánk tanulója, Závaczki Bálint ismét egy felnőtt bajnoki címet gyűjtött be, Macedón bajnok lett. A több napos nehéz verseny fáradalmait kipihenve ezen a hétvégén már a Bolgár felnőtt Open-en vesz részt Bálint, ahol ismét öregbítheti a magyar golf jó hírnevét.

Golf sikerek az Eötvösben

Kategória: Eötvös hírek

Golf sikerek az Eötvösben

A 28. Magyar junior golf bajnokságot rendezték a hétvégén Balatonudvariban. Závaczki Bálint nyíregyházi golfozó, iskolánk tanulója érte el ismét a legjobb eredményt és nyerte meg az összetett U 18-as kategóriát. Ezzel Bálint háromszoros bajnok lett. Így 15 évesen, minden idők legfiatalabb háromszoros bajnoka. Gratulálunk neki. Bálint magántanulóként végzi tanulmányait, így az iskolakezdés idején Bulgáriában gyűjti a világranglista pontjait.

Állásajánlatok

Kategória: Eötvös hírek

Nyíregyházi Egyetem pályázatot hirdet Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

munkakör betöltésére. Bővebb információ a fenti linkeken.

Bizonyítvány mellé nyelvvizsga bizonyítvány

Kategória: Eötvös hírek

Bizonyítvány mellé nyelvvizsga bizonyítvány

Az 5. a osztály öt franciás diákja - Babicz Barbara, Gulyás Gréta, Halász Panna, Szép Sára, Szepesi Gréta - június 6-án a Debreceni Alliance Française-ben DELF Prim A1.1 alapfokú nemzetközi nyelvvizsgán vett részt, mely a Francia Oktatási Minisztérium nyelvvizsgái sorában az első fokozat.

A négy képességterületet mérő vizsgán minden tanuló sikeresen szerepelt, és 80% fölötti eredményt ért el. A sikeres vizsgát tanúsító dokumentumot a tanulók a tanévzáró napján vehették át.

Jó tanuló, jó sportoló az Eötvösben

Kategória: Eötvös hírek

Jó tanuló, jó sportoló az Eötvösben

Závaczki Bálint, iskolánk 9.b osztályos tanulója ebben a tanévben ismét "Magyarország jó tanuló, jó sportolója" kitüntető oklevelet vehetett át Balog Zoltán Miniszter Úrtól.

Gratulálunk Bálintnak a nagyszerű teljesítményhez!

Tanévzáró ünnepély, beiratkozás

Kategória: Eötvös hírek

Tanévzáró ünnepély: 2017. június 28. 17 óra 30 perctől
1–4. évfolyamnak az iskola aulájában
5–11. évfolyamnak az iskola kijelölt tantermeiben

Beiratkozás:
9.a és 9.c osztály: 2017. június 23-án (pénteken) 7–10 óra között.
Az Eötvös Gyakorlóiskola többi osztályának: 2017. június 29-én (csütörtökön) 8–10 óra között.

Eseménynaptár

Legutóbbi képek

Eötvös Gyakorlóiskola

© 2010-2024 Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12. Telefon: +36 (42) 599-415 E-mail: eotvos@nye.hu

Fel