Tornászsikerek az Eötvös Gyakorlóiskolában

Kategória: Eötvös hírek, 2022. április 12., kedd

A Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban hosszú évtizedekre visszamenően - tehetséges diákjainak és szakmailag felkészült testnevelő tanárainak, edzőinek jóvoltából és kitartó színvonalas munkájuk eredményeként - nagy hagyományai vannak a torna versenysportnak. E sportág reprezentáns tagjai, s ugyancsak tehetséges utánpótlásbázisának képviselői folyamatosan és minden évben komoly sikerekkel örvendeztetik meg iskolájukat, szüleiket és felkészítő tanáraikat egyaránt.

A közelmúltban, április 3.-án került sor a tornászok országos "A" kategóriás diákolimpiai döntőjére, amely a gyakorlós tornászok számára az idei tanév legrangosabb versenye volt. A Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium tornászai két korcsoportban versenyeztek. Mindkét csapatunk a dobogó 3. fokára állhatott fel. Ez az eredmény azért is különösen értékes, mert ebben a kategóriában már igazolt versenyzők, korosztályos válogatott tornászok is versenyeznek, s ilyen rangos mezőnyben dobogóra állni komoly eredmény.

A III-IV. korcsoportos csapat tagjai: Gurály Zalán, Yaacov Tomer, Szűcs Áron, Váczi Levente, Yaacov Jarden, Bora Mátéi. Edző: Nagy József

Az V-VI. korcsoportos csapat tagjai: Molnár levente, Rontó Milán, Magyar Zsombor, Hrubóczki Bence Edző: Nagy József

(Fotók: saját felvételek!)

Nagy József – Dr. Komáromi István

Eseménynaptár

Legutóbbi képek

Iskolaújság

Iskolaújság

Eötvös Gyakorlóiskola

© 2010-2021 Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12. Telefon: +36 (42) 599-415 E-mail: eotvos@nye.hu

Fel