Sikeres DELF Junior francia nyelvvizsga

Kategória: Eötvös hírek, 2019. június 05., szerda

Sikeres DELF Junior francia nyelvvizsga

Iskolánk 8. C osztályos francia nyelvet tanuló diákjai sikeres DELF Junior A1, illetve DELF Junior A2 alapfokú, míg a 11. A osztályos tanulók DELF Junior B2 középfokú nemzetközi nyelvvizsgát tettek a Debreceni Alliance Française vizsgaközpontban.

A DELF Junior azoknak a 12-19 éves, felső tagozatos általános iskolásoknak illetve középiskolásoknak szól, akik idegen nyelvként tanulják a franciát. A vizsga részét képező témák, szövegek és írásbeli feladatok a vizsgázók életkorához, érdeklődési köréhez igazodnak.

A világon mindenhol elismert DELF Junior nyelvvizsga a nemzetközi mobilitás záloga a továbbtanulás és a szakmai fejlődés terén. A B2-es szintű DELF Junior vizsga kiváltja a francia egyetemekre való felvételhez kötelező nyelvi tesztet, és számos országban megkönnyíti a szakképzettséget igénylő posztok elnyerését. Az egyes vizsgák során a vizsgázóknak mind a négy nyelvi alapkészségről számot kell adni (hallás utáni szövegértés, olvasott szöveg értése, íráskészség, kommunikációs készség). A sikeres nyelvvizsgát igazoló dokumentumot Lengyelné Ötvös Judit, a Debreceni Alliance Française Kulturális Egyesület irodavezetője adta át a diákoknak.

Felkészítő tanár: Nagyné Mussó Judit

Gratulálunk a szép eredményhez!

Eseménynaptár

Legutóbbi képek

Eötvös Gyakorlóiskola

© 2010-2024 Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12. Telefon: +36 (42) 599-415 E-mail: eotvos@nye.hu

Fel