Országos Bajnoki cím és hat érem az Országos Döntőben!

Kategória: Eötvös hírek, 2024. március 27., szerda

Torna Diákolimpia Országos Döntő I-VI. korcsoport „B” kategória FIÚ

Március 23-24-én rendezték Budapesten az év legrangosabb eseményét, ahol a gyakorlóiskola tornászai összesen 6 érmet szereztek.

Minden korcsoportban érdekeltek voltunk csapat és egyéni szinten is. Az előző tanévben a III-IV. korcsoportos csapatunk lett a bajnok, a cél a cím megvédése volt, és nagyon szép munkával sikerült a duplázás. A II. korcsoportos csapat idén először vett részt a döntőben, és fantasztikusan szerepelve a dobogó második fokára állhattak fel.

Helyezések:
I. korcsoport: Csapat VII. hely- Müller Marcell, Tamás Bence, Danka Benedek, Varga Kevin

II. korcsoport: Csapat II. hely-Sipos Maxim, Katona Bálint, Pucsok Tamás, Nagyturcsik György, Hegedűs Csaba, Gencsi Márk

III-IV. korcsoport: Csapat I. hely.-Yaacov Yarden, Yaacov Tomer, Váczi Levente, Demeter Márk, Gurály Zalán

Egyéni: a 67 fős mezőnyből Yaacov Tomer III. hely és Yaacov Yarden szintén bronzérmet vehetett át. 14. Kalán Kolen / Jókai Mór Általános iskola tanulója, de az Eötvösben edz / Demeter Márk a Spartacus Torna Club igazolt versenyzője.

V-VI. korcsoportban a 65 fős nagyon színvonalas mezőnyben Magyar Zsombor a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium tanulója II. helyezést ért el, míg Vásárhelyi Sándor Nyíregyházi SZC Széchenyi István Technikum és Kollégium tanulója bronzérmet vehetett át. Kovács Kornél Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium tanulója a VII. helyen végzett.

Mindhárman a Spartacus Torna Club igazolt versenyzői.

Edző: Nagy József

Eseménynaptár

Legutóbbi képek

Eötvös Gyakorlóiskola

© 2010-2024 Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12. Telefon: +36 (42) 599-415 E-mail: eotvos@nye.hu

Fel