Kihívások a társadalomban, válaszok az iskolában

Kategória: Eötvös hírek, 2013. november 14., csütörtök

Kihívások a társadalomban, válaszok az iskolában

2013 októberében megrendezésre került a Vezetőtanítók-, és tanárok VIII. Országos Módszertani Konferenciája, melynek az idén a napfény városa, Szeged adott otthont.

A társadalom igen komoly kihívások elé állítja mind a pedagógusokat, mind pedig a tanulókat. Megváltoztak a körülmények, és a problémák megoldását a „Hogyan is tanítsunk a leghatékonyabban?” kérdés megválaszolása jelenti. Az erre válaszokat kereső kétnapos konferencián a Nyíregyházi Főiskola Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium szakmailag felkészült tanárai tartalmas, igényes előadásokkal öregbítették intézményük hírnevét. A szekcióüléseken elhangzottak publikálásra kerültek a tanulmánykötetben, amelyek további tapasztalatcserékre és új módszerek elsajátítására adnak lehetőséget a mindezekre nyitott, innovatív pedagógusok számára.

A konferencián részt vettek: Dobos Zoltánné, Árva Monika, Deák-Kéninger Henrietta, Endrédiné Márkus Erika, Jeneiné Novák Erzsébet, Lakatos Marianna, Nagyné Mussó Judit, Sarka Lajos, Zentai Tünde.

Eseménynaptár

Legutóbbi képek

Eötvös Gyakorlóiskola

© 2010-2024 Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12. Telefon: +36 (42) 599-415 E-mail: eotvos@nye.hu

Fel