Ismét bizonyítottak a homokban a röplabdás lányok

Kategória: Eötvös hírek, 2023. június 01., csütörtök

Ismét bizonyítottak a homokban a röplabdás lányok

2023. május 23-án került megrendezésre Budapesten az Országos Strandröplabda Diákolimpia a Szabadkikötő SE sporttelepén. Iskolánk a IV. korcsoportos amatőr kategóriában képviseltette magát ezen az eseményen. Ebben a korcsoportban 24 csapat, 8 csoportban kezdte meg a versenyzést. A gyakorlóiskola lányai a csoportjukban a szolnoki és a leányfalui iskolák csapatával mérkőztek meg. Szolnok ellen győztek a lányaink, a másik csapat sajnos erősebbnek bizonyult, de ez sem szegte kedvét a csapatunknak, koncentráltunk az előttünk álló mérkőzésre. A csoportunkból másodikként folytatva a versenyt, a 16 közé jutásért a ráckevei iskolát utasítottuk magunk mögé magabiztos játékkal. A nyolcaddöntőbe izgalmas és szoros mérkőzésben sikerült a bonyhádi iskola „B” csapatát is legyőznünk, így egyenes út vezetett a negyeddöntőbe. Minden erőnket és tudásunkat összeszedve, remek összjátékkal, fej- fej melletti mérkőzésen, az ellenfél csapata bizonyult egy hajszállal erősebbnek. Nem sok hiányzott a négyes döntőbe kerülésért, de így sincs elkeseredésre ok, hiszen iskolánk csapata az V.-VIII. helyen végzett. (Itt már nem rendeztek helyosztó mérkőzéseket.)

Összességében elmondható, hogy remek játékkal, sok élménnyel és pozitív tapasztalatokkal sikerült zárnunk ezt a versenyt. Jövőre jöhet a folytatás!

A képen láthatóak a csapat tagjai- Szilágyi Lili 8.b, Rácz Réka 8.b, Harangozó Luca 8.b, Sipos Teodóra 8.a és Harangozó Zsófia 8.b osztályos tanulók.

Gratulálunk a lányoknak a szép eredményhez!

Hajdu-Bibliák Veronika

Eseménynaptár

Legutóbbi képek

Eötvös Gyakorlóiskola

© 2010-2024 Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12. Telefon: +36 (42) 599-415 E-mail: eotvos@nye.hu

Fel