Homokban is helytálltak a röplabdás lányok

Kategória: Eötvös hírek, 2022. május 26., csütörtök

2022. május 16-21. között Budapesten, a Szabadkikötő SE Sporttelepén került megrendezésre az Országos Strandröplabda Diákolimpia, melyen iskolánkból 2 korcsoporttal tudtunk részt venni.

Május 16-án a III. korcsoportos lányok mérkőzhettek meg. Első strandröplabda versenyünkre izgatottan készültünk, s utaztunk fel a fővárosba.

Az első mérkőzésen még látszott az izgalom, de a következő mérkőzésekre egyre magabiztosabbá vált a lányok játéka a pályán, mellyel az ellenfelet el tudtuk bizonytalanítani, mely nekünk is még több erőt adott.

A színvonalas mérkőzéseket követően, csapatunk az utolsó mérkőzése szorosra sikeredett, de minden erőnket összeszedve leküzdtük a fáradtságot és a forró homokot, az ellenféllel együtt. Így a 'kis' csapatunk életük első strandröplabda diákolimpiáján, az 5. helyen zárta ezt a napot.

Május 19-én a VI. korcsoportos lányok küzdöttek a pályákon.

19 csapat versengett a Országos bajnoki címért. A fantasztikus időjárás és a remek körülmények miatt, minden adott volt ahhoz, hogy kihozzuk magunkból a maximumot. Hasonló képességű csapatokkal, izgalmas mérkőzéseket játszottunk és veretlenül jutottunk el a legjobb 8 közé. De a negyeddöntőben egy végletekig kiélezett mérkőzésen a csapat egyetlen vereségét elszenvedte. A lányok szintén 5. helyen végeztek, de nem voltunk csalódottak, mert egész nap remekül, néhol erőn felül teljesítettek!

1. 2022. május 21., III. korcsoport B kategória Strandröplabda Diákolimpia, Budapest

2. Melegítés közben: Rácz Réka, Pucsok Petra, Szilágyi Lili

3. Mérkőzés közben: Harangozó Zsófia

4. Mérkőzés közben: Harangozó Luca

5. A képen láthatóak: Benyusz Panna, Friss Alíz, Varga Zsolt, Urbin Letícia, Szabó Panna, Lukács Panna

Gratulálunk a szép eredményekhez!

Felkészítő tanárok:

Hajdu - Bibliák Veronika és Varga Zsolt

Eseménynaptár

Legutóbbi képek

Iskolaújság

Iskolaújság

Eötvös Gyakorlóiskola

© 2010-2021 Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12. Telefon: +36 (42) 599-415 E-mail: eotvos@nye.hu

Fel