Eötvös tematikus nyári napközi

Kategória: Eötvös hírek, 2020. május 28., csütörtök

Időpont/turnus: 2020. június 15–19. és 22–26. (hétfő–péntek)

Helyszín: Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium, 4400 Ungvár sétány 12.

Program/programok:

A tematikus napközis tábor általános jellemzői: Egy–egy hetes programtartalom: programmodul (1 + 1 programodul)! Tartalmilag és módszertanilg jól kidolgozott program/programok! Egy programnap: eltérő jellegű délelőtti és délutáni programtartalom! Egy – egy kimozdulás, mobilitás minden héten! A programhét zárása: szellemi, fizikális, materiális vagy virtuális produktummal!

Egy - egy tematikus napközis tábor választható témája, programja: „Robotika”, „LEGO játék és matematika”, „Sakkpalota”, „A mesék világa”, „Idegen nyelvi kalandozások” „Művészetek”, „Színi előadás és színháziprogram”, „Tánc és mozgáskultúra”, „Életvitel”, „Élővilág” „Természet- és állatvédelem”, „Közlekedéskultúra”, „Sport” (Falmászás és vizes sportok),

A mobilitás, kimozdulás különböző helyszínei: Nyíregyháza, Móricz Zsigmond Szinház, Jósa András Múzeum, Sóstógyógyfürdő, Sóstóhegy, Skanzen, Sóstó - ZOO, Tuzson János Botanikus Kert, Nyíregyházi Egyetem LEGO Innovációs Stúdió, LEGO Manufacturing Kft., Leveleki - tó, Tokaj, stb.

Részvételi díj:

A program költsége: 25.500 Ft/fő/hét (A teljes költség magába foglalja az étkezés költségét!)
Az étkezés (napi háromszori étkezés) költsége: 1.500 Ft/fő/nap / 5x1.500/fő/hét = 7.500 Ft/fő/hét (Az étkezési szolgáltató a Martin Invest Kft!)

Egyéb információk:

- A nyári napközi helyszínére a résztvevő/részvevők egyénileg vagy szüleikkel, hozzátartozókkal érkeznek. (Érkezés az iskolába minden nap 7.30 – 8.00 között!)
- A nyári napközi napi programjainak végén a résztvevő/résztvevők egyénileg vagy szüleikkel, hozzátartozókkal távoznak. (Távozás az iskolából minden nap 16.00 – 16.30 között!)
- Az aktívturizmus (kerékpározás) iránt érdeklődő résztvevők a kerékpárt saját maguk biztosítják!

Információ, tájékoztatás és érdeklődés:
06 42 599 415
Osztályfőnök és programszervező pedagógus

Eseménynaptár

Legutóbbi képek

Eötvös Gyakorlóiskola

© 2010-2024 Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12. Telefon: +36 (42) 599-415 E-mail: eotvos@nye.hu

Fel