Az Eötvös Gyakorlóiskolából az American Corner Budapest nyári táborába

Kategória: Eötvös hírek, 2024. június 21., péntek

Iskolánk két végzős tanulója az idei nyarat az American Corner Budapest által szervezett nyári táborban töltheti!

Az American Corner Budapest által szervezett nyári táborok kivételes lehetőséget nyújtanak középiskolás tanulók számára az angol nyelvi készségeik fejlesztésére, valamint, hogy bővíteni tudják az amerikai társadalommal, kulturális értékekkel, továbbtanulási lehetőségekkel kapcsolatos ismereteiket.

Bukovenszki Hanga 8.d osztályos tanulónk az Official American Spaces Summer Camp résztvevője lesz. Pokoracki Dóra szintén 8.d osztályos tanulónk az Official American Spaces International Girls’ Empowerment Camp bentlakója lesz egy héten keresztül. Tanítványaink kiváló nyelvhasználók, Hanga és Dorka is angol tagozatos osztályokba nyertek felvételt. Általános iskolás diákjaink évek óta sikerrel tanulnak tovább a város legjobb gimnáziumaiban, köztük az Eötvös Gyakorlóiskola gimnáziumában is. A két tehetséges tanulónk sikerrel jutott túl a többfordulós pályázaton: a tábor költségeit teljes egészben az amerikai kormányzat állja.

Iskolánk kiváló pedagógusai és infrastruktúrája olyan egyedülálló hozzáadott értéket képviselnek megyénkben, amelyek kivételesek. Nyíregyházán és a megye településein is egyre tisztábban látszik: az Eötvös Gyakorlóiskola az egyik legjobb választás általános iskolának és gimnáziumnak is!

Büszkék vagyunk sikeres diákjainkra és szeretettel kívánunk nekik eredményekben gazdag középiskolás éveket!

A tanulók felkészítője:

Pinczés Ákos
angoltanár

Eseménynaptár

Legutóbbi képek

Eötvös Gyakorlóiskola

© 2010-2024 Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12. Telefon: +36 (42) 599-415 E-mail: eotvos@nye.hu

Fel