Az 1.c osztály sikeres szereplése a Sóstói Múzeumfalu pályázatán

Kategória: Eötvös hírek, 2021. április 08., csütörtök

"Nyakunkon a húsvét!..." címmel a Sóstói Múzeumfalu pályázatot írt ki, hogy a kisiskolások a virtuális térben is élményekkel gazdagodva készülődjenek a húsvétra! Erre a pályázatra készült az 1.c osztály Dr. Juhászné Molnár Tünde osztályfőnök vezetésével és a szülők hathatós segítségével.

Az osztály csoportmunkában dolgozott, így a gyerekeknek lehetőségük volt jobban megismerni egymást, és a pályázati feladatokon összedolgozni.

Külön messenger csoportokat hoztak létre, a Google Classroom Meet-jén keresztül virtuálisan megbeszéléseket tartottak, ahol felosztották a feladatokat. (Ismételten köszönet a lelkes szülői hozzáállásért!)

Igazán érdekes/értékes csoportmunkák születtek. Húsvéti hagyományokról olvastak, tojást fújtak, festettek, tojásfát díszítettek, mesét szőttek, verseltek, szalvétát hajtogattak, sütöttek...

A csoportok a tavaszi szünetben mutatták be egyesével/naponként munkájukat.

Az elkészült munkákat a pályázat kiírói igen nagyra értékelték, így az osztály egésze a Múzeumfaluba történő ingyenes belépést valamint egy szabadon választott interaktív mesefoglalkozást nyert.

Gratulálunk az 1.c osztály lelkes tanulóinak! Gratulálunk Tünde néni! Gratulálunk kedves szülők!

Eseménynaptár

Legutóbbi képek

Állatok világnapja

Iskolaújság

Iskolaújság

Eötvös Gyakorlóiskola

© 2010-2020 Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12. Telefon: +36 (42) 599-415 E-mail: eotvos@nye.hu

Fel