Az 1.c osztály sikeres szereplése a Sóstói Múzeumfalu pályázatán

Kategória: Eötvös hírek, 2021. április 08., csütörtök

"Nyakunkon a húsvét!..." címmel a Sóstói Múzeumfalu pályázatot írt ki, hogy a kisiskolások a virtuális térben is élményekkel gazdagodva készülődjenek a húsvétra! Erre a pályázatra készült az 1.c osztály Dr. Juhászné Molnár Tünde osztályfőnök vezetésével és a szülők hathatós segítségével.

Az osztály csoportmunkában dolgozott, így a gyerekeknek lehetőségük volt jobban megismerni egymást, és a pályázati feladatokon összedolgozni.

Külön messenger csoportokat hoztak létre, a Google Classroom Meet-jén keresztül virtuálisan megbeszéléseket tartottak, ahol felosztották a feladatokat. (Ismételten köszönet a lelkes szülői hozzáállásért!)

Igazán érdekes/értékes csoportmunkák születtek. Húsvéti hagyományokról olvastak, tojást fújtak, festettek, tojásfát díszítettek, mesét szőttek, verseltek, szalvétát hajtogattak, sütöttek...

A csoportok a tavaszi szünetben mutatták be egyesével/naponként munkájukat.

Az elkészült munkákat a pályázat kiírói igen nagyra értékelték, így az osztály egésze a Múzeumfaluba történő ingyenes belépést valamint egy szabadon választott interaktív mesefoglalkozást nyert.

Gratulálunk az 1.c osztály lelkes tanulóinak! Gratulálunk Tünde néni! Gratulálunk kedves szülők!

Eseménynaptár

Legutóbbi képek

Eötvös Gyakorlóiskola

© 2010-2024 Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12. Telefon: +36 (42) 599-415 E-mail: eotvos@nye.hu

Fel