A Labdarúgás Diákolimpia Országos Döntőjében is jól szerepeltek az Eötvös Gyakorlóiskola diákjai!

Kategória: Eötvös hírek, 2023. május 31., szerda

A megyei bajnoki cím után, a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium, II. korcsoportos fiú csapata, a Labdarúgás Diákolimpia Országos Döntőjében folytathatta az útját. 2023. 05. 26-28-án, Szombathely adott otthont ennek a nagyszabású rendezvénynek, ahol az ország 20 legjobb csapata mérhette össze az erejét.

A mi csapatunk, habár nem a legjobb felállásban, de annál nagyobb lelkesedéssel indult neki ennek a rangos tornának. A csapat remekül kezdett és két győzelemmel, a csoport élére állt. A harmadik mérkőzésen is dominált a csapat a második félidőben számtalan helyzetet alakítottak ki a fiúk, ám az utolsó percben kapott góllal mégis az ellenfél vitte el a 3 pontot. Az utolsó mérkőzés sem nekünk kedvezett, így 3. helyen végeztünk a csoportkör után.

A helyosztók első mérkőzése döntetlen eredménnyel zárult, ezért büntetőpárbaj döntött. A szerencse itt sem állt mellénk. Az utolsó megmérettetés viszont, egy igen fordulatos, gólban gazdag összecsapást hozott. A csapatunk győzelemmel fejezte be a Labdarúgás Diákolimpia Országos Döntőjét.

Összességében kiválóan szerepeltek a fiúk, hiszen 512 induló csapatból a 11. helyen tudtak végezni. A legtöbb mérkőzésen kivételes teljesítményt nyújtott a csapat, ha a szerencse is mellénk áll, még a dobogó is elérhető lett volna.

Büszkék vagyunk a Varga Zsolt tanár úr által koordinált eötvösös fiúkra, és ezúton is gratulálunk nekik!

Köszönjük az Eötvös Gyakorlóiskola, a Városi Diák Sport Egyesület és a szülők támogatását!

A csapat tagjai: Barta Richárd, Berki Levente, Gincsai Miklós, Gyurcsán Levente, Kontér Barnabás, Novák Dávid, Spekker Benett, Szilágyi Ábner, Takács Armand, Varga Kevin és Varga Zsolt (csapatvezető)

Eseménynaptár

Legutóbbi képek

Eötvös Gyakorlóiskola

© 2010-2023 Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12. Telefon: +36 (42) 599-415 E-mail: eotvos@nye.hu

Fel