Bereznai Gyula Matematikaverseny

Kategória: Versenyek, 2020. február 25., kedd

A Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium a 2019/2020-as jubileumi, 50. tanévben is – a korábbi évek hagyományainak megfelelően – meghirdeti a harmincadik, s ugyancsak jubiláló Bereznai Gyula Matematikaversenyt az iskolák 3–11. évfolyamos tanulói részére.

A verseny célja: a matematikai-logikai képességek és kompetenciák fejlesztése során a tehetséges tanulók kiválasztásának és fejlesztésének ösztönzése, a matematikai képességek terén tehetségesnek mutatkozó tanulók fejlesztéséhez való hozzájárulás Bereznai Gyula iskola - teremtő munkásságának szellemében.

A verseny résztvevői: A versenyen az iskolák 3–11. osztályos tanulói vehetnek részt. (A 0. évfolyamos tanulók a 8. évfolyamosok között indulhatnak. A nyelvi előkészítő képzésben résztvevő további tanulók azon az évfolyamon versenyezhetnek, melynek matematika tananyagát tanulják.)

A verseny időpontja: 2020. április 23. (csütörtök)

Nevezés: az Eötvös Gyakorlóiskola honlapján, az eotvos.nye.hu/bereznai címen, ahol a szervező tanár regisztráció után rögzítheti a versenyre jelentkező tanulók adatait. A nevezés folyamatosan történhet, a nevezési határidőig azon minden módosítás megengedett. A nevezés lezárását követően már nincs lehetőség a nevezési létszám módosítására.

Nevezési határidő: 2020. március 10. (kedd).

Nevezési díj: 1500 Ft/fő

Tudnivalók a nevezéssel kapcsolatban: A versenyen való részvétel feltétele az adatkezelési tájékoztató megismerése és annak elfogadása. Az adatkezelési tájékoztató a nevezési felületen olvasható.

A nevezéssel egyidejűleg a résztvevők (tanulók és felkészítő tanáraik) elfogadják a versenykiírás előírásait, hozzájárulnak a verseny lebonyolításához szükséges személyes adataiknak a szervezők általi kezeléséhez, a versennyel kapcsolatban róluk készülő fényképek valamint a nevük, iskolájuk eredményük szervezők általi közzéteteléhez illetve, hogy tudomásul veszik a versenybizottság szakmai döntéseit.

A verseny témája, ismeretanyaga, felkészüléshez felhasználható irodalom: A hivatalos tankönyvjegyzékben szereplő matematika tankönyvek ismeretanyaga. A korábbi évek versenyfeladatai hozzáférhetőek az Eötvös Gyakorlóiskola honlapján, az eotvos.nye.hu/bereznai címen.

A fizetés módja: A nevezések lezárását követően a fizetendő nevezési díjakról számlát küldünk. (A számla a benevezett létszám alapján kerül kiállításra.) Ennek megérkezése után kérjük a nevezési díjat három munkanapon belül a megadott számlaszámra átutalni. A számla kiállításához szükséges adatokat (vevő neve, címe, versenyzők létszáma) kérjük a nevezéssel egyidejűleg megadni. (Ha nem adnak meg más számlázási adatot, akkor automatikusan az iskola nevére állítunk ki számlát, melyet a későbbiek folyamán nem áll módunkban módosítani.) A benevezett tanulók létszáma alapján kiállított számla módosítására illetve a befizetett részvételi díj visszafizetésére nincs lehetőség. Ha valaki betegség vagy egyéb ok miatt nem tud részt venni a versenyen, akkor helyette ugyanabból az iskolából, azonos évfolyamról és azonos kategóriában más indulhat. Ezt a verseny előtt a helyszínen jelezni kell, hogy a szükséges változtatásokat a verseny szervezői el tudják végezni.

A jubileumi versenynap programja:
Gyülekező: 13.30-14.00
Megnyitó, díszoklevelek átadása: 14.00-14.30
Versenyhelyszínek elfoglalása: 14.30-14.45
Verseny időtartama: 14.45-15.45

Eredmények közzététele: A versenyzők a saját pontszámukat (a kódlapon lévő számmal), az iskolák a tanulóik pontszámát (az iskolai kódszámmal és jelszóval) az eotvos.nye.hu/bereznai honlapon 2020. április 30-tól tekinthetik meg. A pontszámokkal kapcsolatban telefonon, vagy e-mailben 2020. április 30. (csütörtök) 13 órától május 04. (hétfő) 12 óráig lehet felvilágosítást kérni a verseny szervezőjénél. Az eredményhirdetésre meghívott tanulók és tanárok névsora 2020. április 30. 13.00-tól a eotvos.nye.hu/bereznai honlapon tekinthető meg.

Ünnepélyes eredményhirdetés: 2020. május. 08. (péntek) 14.00. (Eötvös Gyakorlóiskola, Északi Kiállító terem)

A szervezők elérhetősége:
Róka Sándorné Tel.: 42/599-415
Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12.
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Eötvös Gyakorlóiskola

© 2010-2020 Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12. Telefon: +36 (42) 599-415 E-mail: eotvos@nye.hu

Fel