Bereznai Gyula Matematikaverseny

Kategória: Versenyek, 2019. február 08., péntek

A Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium a 2018/2019-es tanévben huszonkilencedik alkalommal hirdeti meg a Bereznai Gyula Matematikaversenyt 3-11. évfolyamos tanulók részére.

A verseny célja: a matematikai-logikai képességek és kompetenciák fejlesztése során a tehetséges tanulók kiválasztásának és fejlesztésének ösztönzése, a matematikai képességek terén tehetségesnek mutatkozó tanulók fejlesztéséhez való hozzájárulás Bereznai Gyula
iskola - teremtő munkásságának szellemében.

A verseny résztvevői: A versenyen az iskolák 3-11. osztályos tanulói vehetnek részt. (A 0. évfolyamos tanulók a 8. évfolyamosok között indulhatnak. A nyelvi előkészítő képzésben résztvevő további tanulók azon az évfolyamon versenyezhetnek, melynek matematika tananyagát tanulják.)

A verseny időpontja: 2019. április 12. (péntek)

Nevezés: az Eötvös Gyakorlóiskola honlapján, az eotvos.nye.hu/bereznai címen, ahol a szervező tanár regisztráció után rögzítheti a versenyre jelentkező tanulók adatait. A nevezés folyamatosan történhet, a nevezési határidőig azon minden módosítás megengedett.

Nevezési határidő: 2019. március 04 (hétfő).

Nevezési díj: 1200 Ft/ fő

Tudnivalók a nevezéssel kapcsolatban

A versenyen való részvétel feltétele az adatkezelési tájékoztató megismerése és annak elfogadása. Az adatkezelési tájékoztató a nevezési felületen olvasható.

A nevezéssel egyidejűleg a résztvevők (tanulók és felkészítő tanáraik) elfogadják a versenykiírás előírásait, hozzájárulnak a verseny lebonyolításához szükséges személyes adataiknak a szervezők általi kezeléséhez, a versennyel kapcsolatban róluk készülő fényképek valamint a nevük, iskolájuk eredményük szervezők általi közzéteteléhez illetve, hogy tudomásul veszik a versenybizottság szakmai döntéseit.

A verseny témája, ismeretanyaga, felkészüléshez felhasználható irodalom:

  • A hivatalos tankönyvjegyzékben szereplő matematika tankönyvek ismeretanyaga.
  • A korábbi évek versenyfeladatai hozzáférhetőek az Eötvös Gyakorlóiskola honlapján, az eotvos.nye.hu/bereznai címen.

A fizetés módja

A nevezések lezárását követően a fizetendő nevezési díjakról számlát küldünk. (A számla a benevezett létszám alapján kerül kiállításra.) Ennek megérkezése után kérjük a nevezési díjat három munkanapon belül a megadott számlaszámra átutalni. A számla kiállításához szükséges adatokat (vevő neve, címe, versenyzők létszáma) kérjük a nevezéssel egyidejűleg megadni. (Ha nem adnak meg más számlázási adatot, akkor automatikusan az iskola nevére állítunk ki számlát, melyet a későbbiek folyamán nem áll módunkban módosítani.) A befizetett részvételi díjat visszafizetni nem tudjuk. Ha valaki betegség vagy egyéb ok miatt nem tud részt venni a versenyen, akkor helyette ugyanabból az iskolából, azonos évfolyamról és azonos kategóriában más indulhat. Ezt a verseny előtt a helyszínen jelezni kell, hogy a szükséges változtatásokat a verseny szervezői el tudják végezni.

A versenynap programja:
Gyülekező: 13.30-14.00
Megnyitó: 14.00-14.15
Versenyhelyszínek elfoglalása: 14.15-14.30
Verseny időtartama: 14.30-15.30

Eredmények közzététele:

A versenyzők a saját pontszámukat (a kódlapon lévő számmal), az iskolák a tanulóik pontszámát (az iskolai kódszámmal és jelszóval) az eotvos.nye.hu/bereznai honlapon
2019. április 17-étől tekinthetik meg. A pontszámokkal kapcsolatban telefonon, faxon vagy
e-mailben 2019. április 24. (szerda) 9:00 órától április 25. (csütörtök) 12 óráig lehet felvilágosítást kérni a verseny szervezőjénél. Az eredményhirdetésre meghívott tanulók és tanárok névsora 2019. április 25. 13.00-tól a eotvos.nye.hu/bereznai honlapon tekinthető meg.

Ünnepélyes eredményhirdetés:

2019. április 29. (hétfő) 14.00. (Eötvös Gyakorlóiskola, Északi Kiállító terem)

A szervezők elérhetősége:
Róka Sándorné Tel.: 42/599-415  Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12.  e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Eötvös Gyakorlóiskola

© 2010-2019 Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12. Telefon: +36 (42) 599-415 E-mail: eotvos@nye.hu

Fel