Bereznai Gyula Matematikaverseny

Kategória: Versenyek, 2018. március 09., péntek

A Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium a 2017/2018-es tanévben huszonnyolcadik alkalommal hirdeti meg a Bereznai Gyula Matematikaversenyt 3-11. évfolyamos tanulók részére.

A verseny célja: a matematikai-logikai képességek és kompetenciák fejlesztése során a tehetséges tanulók kiválasztásának és fejlesztésének ösztönzése, a matematikai képességek terén tehetségesnek mutatkozó tanulók fejlesztéséhez való hozzájárulás Bereznai Gyula iskola - teremtő munkásságának szellemében.

A verseny résztvevői: A versenyen az iskolák 3-11. osztályos tanulói vehetnek részt. (A 0. évfolyamos tanulók a 8. évfolyamosok között indulhatnak. A nyelvi előkészítő képzésben résztvevő további tanulók azon az évfolyamon versenyezhetnek, melynek matematika tananyagát tanulják.)

A verseny időpontja: 2018. április 20. (péntek)

Nevezés: az Eötvös Gyakorlóiskola honlapján, az eotvos.nye.hu/bereznai címen, ahol a szervező tanár regisztráció után rögzítheti a versenyre jelentkező tanulók adatait. A nevezés folyamatosan történhet, a nevezési határidőig azon minden módosítás megengedett.

Nevezési határidő: 2018. március 14.

Nevezési díj: 1000 Ft/ fő

A verseny témája, ismeretanyaga, felkészüléshez felhasználható irodalom: A hivatalos tankönyvjegyzékben szereplő matematika tankönyvek ismeretanyaga.

A fizetés módja: A nevezések lezárását követően a fizetendő nevezési díjakról számlát küldünk. (A számla a benevezett létszám alapján kerül kiállításra.) Ennek megérkezése után kérjük a nevezési díjat három munkanapon belül a megadott számlaszámra átutalni. A számla kiállításához szükséges adatokat (vevő neve, címe, versenyzők létszáma) kérjük a nevezéssel egyidejűleg megadni. (Ha nem adnak meg más számlázási adatot, akkor automatikusan az iskola nevére állítunk ki számlát, melyet a későbbiek folyamán nem áll módunkban módosítani.) A befizetett részvételi díjat visszafizetni nem tudjuk. Ha valaki betegség vagy egyéb ok miatt nem tud részt venni a versenyen, akkor helyette ugyanabból az iskolából, azonos évfolyamról és azonos kategóriában más indulhat. Ezt a verseny előtt a helyszínen jelezni kell, hogy a szükséges változtatásokat a verseny szervezői el tudják végezni.

A versenynap programja: 
Gyülekező: 13.30-14.00.
Megnyitó: 14.00-14.15.
Versenyhelyszínek elfoglalása: 14.15-14.30.
Verseny kezdete: 14.30.
Verseny vége: 15.30.

Eredmények közzététele: A versenyzők a saját pontszámukat (a kódlapon lévő számmal), az iskolák a tanulóik pontszámát (az iskolai kódszámmal és jelszóval) az eotvos.nye.hu/bereznai honlapon 2018. április 25-től tekinthetik meg. A pontszámokkal kapcsolatban telefonon, faxon vagy e-mailben 2018. április 27. (péntek) 12 óráig lehet felvilágosítást kérni a verseny szervezőjénél. Az eredményhirdetésre meghívott tanulók és tanárok névsora 2018. április 27. 13.00 órától a eotvos.nye.hu/bereznai honlapon tekinthető meg.

Ünnepélyes eredményhirdetés: 2018. május 03. (csütörtök) 14.00. (Eötvös Gyakorlóiskola, Északi Kiállító terem)

A szervezők elérhetősége:
Jenei Andrea
Tel.: 42/599-415
Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12.
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nevezés

Nevezés a Bereznai Gyula Matematikaversenyre
Eötvös Gyakorlóiskola

© 2010-2017 Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 12. Telefon: +36 (42) 599-415 E-mail: eotvos@nye.hu

Fel